dllold.org


Lojërat
Converters
Shërim
Piktura
Shoferët e dokumentit
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Krijuesve
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

Dls: 0/2

python27.dll 2.7.2

Emri i dosjes: python27.dll
Madhësia e dokumentit: 2.32 mb.
Data: 24.06.2011 15:38
Virus scan:

shkarko

2.32 mb.

Përshkrimi: Python Core
Paraqesë versionin: 2.7.2
Emri i brendshëm: Python DLL
E drejta e autorit ligjore: Copyright © 2000-2008 ActiveState Software Inc. Copyright © 2001
Filename origjinal: python27.dll
Emri i produktit: ActivePython

Emri Site: downloads.comtrol.com
Shkarko url: http://downloads.comtrol.com/Obs...-Firmware-Updater-Setup-1.06.exe
Url prind: http://downloads.comtrol.com/Obsolete/dev_mstr/500/utility/windows/
Titulli prind: downloads.comtrol.com - /Obsolete/dev_mstr/500/utility/windows/
Skedar prind: DM-Firmware-Updater-Setup-1.06.exe

python27.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim python27.dll mungojnë:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku ai mungon
Nëse ju merrni një gabim në dosje python27.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemi OperativLista sistem
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Në qoftë se ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë python27.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi python27.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.
Virus scan:


python27.dll shkarkime: 0
shkarko, 2.32 mb.

http://downloads.comtrol.com/Obs...-Firmware-Updater-Setup-1.06.exe
Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
python27.dll - Python Core python27.dll - Python Core python27.dll - Python Core python27.dll - Python Core python27.dll - Python Core python27.dll - Python Core python27.dll - Python Core python27.dll - Python Core python24.dll - Python Core

Contacts